RouteConnect Track and Tracing

Wat doet RouteConnect?

RouteConnect maakt mobiliteit inzichtelijk. Met behulp van de modernste GPS-GPRS technologie en state-of-the-art software ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week waar uw voer- of vaartuigen zich bevinden. En dat op elke computer met een internetverbinding, waar ook ter wereld. Krachtige functionaliteit tegen een heldere, scherpe prijs maken 'Track and Tracing' voor elk bedrijf bereikbaar. RouteConnect helpt u uw bedrijf efficiënter te sturen en kosten te verlagen. RouteConnect is onontbeerlijk voor een moderne bedrijfsvoering.


Hoe werkt het?
alt

 
track and trace

RouteConnect maakt mobiliteit inzichtelijk. Met behulp van de modernste GPS-GPRS technologie en state-of-the-art software ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week waar uw voer- of vaartuigen zich bevinden. En dat op elke computer met een internetverbinding, waar ook ter wereld.

windmolens

Wij adviseren niet alleen over de mogelijkheden voor kosten-besparingen, maar denken ook mee over duurzaam wagenparkbeheer. Dat zien wij ook als onze taak. Om uw wagenpark zo duurzaam mogelijk te beheren, biedt RouteConnect u concrete oplossingen. Oplossingen die snel en gemakkelijk leiden tot minder kilometers, een lager brandstofverbruik en een verlaging van de CO2-uitstoot.

Automatic Emergency Call (eCall of automatische noodoproep) is een systeem dat een automatisch bericht verstuurt naar een hulpcentrale wanneer het voertuig bij een ongeval betrokken raakt. Gewoonlijk moet, wanneer een auto betrokken is bij een ongeval, de bestuurder als hij of zij daar nog toe in staat is of een passagier of een omstander via het nummer 112 de hulpcentrale bellen om het ongeval en de locatie van de auto te melden. Bij een ernstig ongeval in een afgelegen gebied kan kostbare tijd verloren gaan voordat het ongeval gemeld wordt. Vaak is het voor omstanders of passagiers lastig om de exacte locatie van het getroffen voertuig door te geven.

Door installatie van het eCall-systeem in het voertuig kunnen deze problemen verholpen worden door het versturen van een automatisch bericht in een gestandaardiseerd Europees formaat. In het bericht wordt de d.m.v. de ingebouwde GPS-ontvanger vastgestelde locatie van de auto doorgegeven. Het bericht gaat naar de meldkamer van de hulpdiensten (callcenter brandweer, politie of ambulance) waar een beslissing wordt genomen over de juiste reactie op de melding. Aangezien bij dit soort noodgevallen tijd van essentieel belang is, zal deze procedure kostbare tijd besparen.
Met RouteConnect eCall bent u veilig op weg!

tankpas

Met het RouteConnect Track & Tracesysteem kunt u substantieel op uw kosten besparen. Om ook het brandstofverbruik binnen uw organisatie te monitoren kent de applicatie een zogenaamde tankpas koppeling. Deze functionaliteit biedt u volledig inzicht in gebruik van de tankpassen door uw chauffeurs. Heldere rapportages maken het brandstofverbruik inzichtelijk terwijl brandstofmisbruik direct wordt gesignaleerd.

Carsharing, de naam zegt het al, is een concept waarbij voertuigen worden gedeeld. Deze vorm van mobiliteit sluit aan op de actualiteit want is milieubewust en kostenefficiënt. Het combineert het gemak van een 'eigen auto' met het financiële voordeel van gezamenlijk gebruik. U kunt direct toegang krijgen tot de auto's door deze on-line te reserveren. De auto kan worden ontgrendeld met behulp van uw persoonlijke pas. Met deze pas heeft u altijd toegang tot een netwerk van auto's onafhankelijk van locatie.

Gemakkelijk, milieuvriendelijk en goedkoop
Met dit nieuwe concept kan men op een maatschappelijk verantwoorde manier omgaan met mobiliteit. Ook kan carsharing de administratieve lasten van een wagenpark sterk terugdringen, wat het uitermate geschikt maakt voor de zakelijke markt. U kunt exact nagaan wanneer en waar de auto is gebruikt. Kosten kunnen op deze manier snel en gemakkelijk worden beheerst. De factuur geeft een overzicht van de gemaakte kosten per afdeling en/of per persoon. RouteConnect faciliteert de infrastructuur en back-office. Neem contact voor de mogelijkheden.

Home Over RouteConnect Wat doet RouteConnect?

RouteConnect B.V.
Gotlandstraat 46a - 7418 AX Deventer - Nederland
T: +31 (0)570 629240 - F: +31 (0)570 642202
E-mail: info@routeconnect.com - Web: www.routeconnect.com
KvK:
27276546